Vanliga frågor

Här får du svar på vanliga frågor som rör våra produkter och den service som medföljer ett köp. Om du inte fått svar på din fråga efter att läst igenom denna sida, tveka inte att höra av dig till oss på fiesta@varmeforalla.com så svarar vi inom 24h.

Service

Den vanligaste anledningen till att din FIESTA terrassvärmare inte startar är att spindelnät och rost täpper till gastillförseln så att gasen inte når gnistan. Detta är vanligt om din värmare stått oanvänd över vintern eller en desto längre tid.

Om du märker att värmaren har tappat i effekt rekommenderar vi att rensa stålgasröret som första åtgärd då spindelnät,rost och liknande kan ansamlas och täppa till då värmaren står oanvänd en längre tid. Detta går bra att göra med ex. en flaskborste. Fungerar inte detta kan en reservdel behöva bytas ut. Reservdelarna som kan behöva bytas ut innefattar vred, piezotändare, elektrodledare och bimetall. Vänligen kontakta oss på fiesta@varmeforalla.com så hjälper vi dig att identifiera problemet.

Vi åker hem till er och undersöker terrassvärmaren för att identifiera eventuella fel. Behöver reservdelar bytas ut så gör vi det på plats. I 10 av 10 fall har vi lämnat kunden med en fullt fungerande FIESTA terrassvärmare och en kund som fortsatt kunnat njuta av sin värmare.

Behöver er FIESTA värmare service? Vänligen kontakta oss på fiesta@varmeforalla.com för rådgivning och bokning.

(OBS! SERVICE ERBJUDS ENDAST I MALMÖOMRÅDET).